SR EN

Poziv za prijavu znanstvenika i stručnjaka na međunarodnu konferenciju Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država

Objavljeno: 07. 09. 2018.

Poziv za prijavu znanstvenika i stručnjaka na međunarodnu konferenciju „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država" koja će se održati u Zagrebu 6.-8. prosinca 2018. godine u organizaciji Instituta za migracije i narodnosti (IMIN).

Suorganizatori konferencije su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Hrvatska matica iseljenika, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska gospodarska komora, Veleučilište Vern,  MeđunarodnoSveučilište Libertas, Visoka škola  Nikola Šubić Zrinski.

Međunarodni suorganizatori su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u BiH, Institut za društveno politička istraživanja, Mostar- BiH, Ekonomski fakultet Univerziteta u Travniku- BiH, Depatman za sociologiju Univerziteta u Nišu- Srbija, Inštitut za narodnotsna vprašanja, Ljubljana-Slovenija, Inštitut za slovensko izseljenstvo in migracije, Ljubljana-Slovenija, Institut regije Europa, Salzburg.

Rok za prijavu je 20. rujna 2018.

Dodatne informacije: http://www.imin.hr/vijesti/-/journal_content/56_INSTANCE_Yy6K/10156/221345