SR EN

Boras nabavlja tisuću lizalica: 'Pa nećemo ih lizati na Senatu'

Objavljeno: 15. 05. 2019.

Sveučilište u Zagrebu pokrenulo je javnu nabavu za promotivnim materijalima, javlja tportal. No uz klasične promotivne materijale poput majici, šalica i USB stikova, Sveučilištu je potrebno i tisuću lizalica.

Nazvali smo rektora Damira Borasa kako bismo saznali tko će sve lizati na Sveučilištu u Zagrebu. - To je za naše stipendiste. Dodjeljujemo 500 stipendija, a stipendisti će za uspomenu dobiti i lizalice s logotipom Sveučilišta - objasnio nam je Boras. Na pitanje zašto studentima ne poklone nešto trajnije, kad će lizalice već izlizati pa će im ostati samo štapić, rektor odgovara da će studentima trajno ostati znanje.

- Zar ste mislili da ćemo ih lizati na Senatu? - nasmijavao je rektor našeg reportera u telefonskom razgovoru. Savjetovao nam je i da se bavimo drugim temama. - Smiješni ste. Čačkate tamo gdje ne treba. Lizalice su maleni znak pažnje za naše studente - zaključio je dobro raspoloženi Boras. Ukupna procijenjena vrijednost nabave, piše tportal, je 460 tisuća kuna, a od toga 170 tisuća otpada na tekstilne proizvode, a 290 tisuća na ostali promidžbeni materijal.

 https://www.24sata.hr/news/boras-nabavlja-tisucu-lizalica-pa-necemo-ih-lizati-na-senatu-629582 - 24sata.hr

Dodajte komentar